photo7

LA FRESCA microcaravanadeculturainquieta ofereix una programació d’espectàcles de petit format per a tots els públics, que es pot combinar segons les necessitats de cada poble.  Aquí podeu veure  una proposta de tarda-nit complerta.

A partir de les 18h

Queda obert l’espai al públic. Pots llegir a l’ombra de la nostra biblioteca itinerant el BiblioCarro, viure una experiència diferent a la Cabina Sonora o gaudir tranquil·lament de les obres d’art que es projecten a la pantalla del nostre Canal Plàstic.

la foto-4saberla foto-1

A les 19h

Gim-Tònic per tota la família

gim tonic

Una activitat per fer exercici i passar-s’ho bé en família. Has estirat alguna vegada el múscul psoes ilíac? Saps on tens els isquions? Amb aquesta sessió divertida d’exercicis posaràs tot al seu lloc. Amb música hiper-tònica composada expressament pels moviments. De 9 a 99 anys!

GimTònic ( Montgri)

Petit video del GIM TÒNIC fet per el Festival I-Taca:

http://youtu.be/cCglyVCYOhk

Duració: 35 minuts

A les 19:45

PIM-POM-PUNK /concert familiar

Processed with Rookie

La Bàrbara és una bàrbara belga que versiona el nostre cançoner tradicional molt a la seva. Per fer les seves versions bàrbares li ajuda la Sarina, una músic de l’escena underground de Helsinki, que toca molt a la seva, també. Un concert per cantar i ballar a lo bèstia.

la foto-16

duració: 40 minuts

A les 21:30h

De miracles i meravelles – conferència optimista – / teatre i música en viu

retocadaWEB

Un conferenciant que pateix despreniment d’orelles i la seva elegant assistent flamenca (la dels mitjons de tenis) intenten desesperadament exposar el seu punt de vista estràbic. Una experiència musicalment estupefaent amb cowboys i cigrons carismàtics.

* No es una conferència sobre l’optimisme. Es optimista en sí mateixa. Tampoc es ben bé una conferència. Es tracta més aviat d’un espectacle d’idees, amb humor delirant, música en viu i una misteriosa invasió vegetal.

Jordi Bover©_4763

Duració: 60 minuts

A partir de les 11h

Nit Vinil / discoteca participativa

El nostre DJ Bibi de la pobla fa una crida a tots el habitants. Qui tingui vinils a casa que els porti. Ella els punxarà ( els vinils esclar). Una sessió improvisada que promet moltes sorpreses i alguna que altre descoberta. Música per grans i petits, per a tots els gustos i èpoques. Una forma divertida de compartir les discografies familiars implicant els habitants i les seves herències musicals. Discoteca participativa aglutinadora, per ballar i escoltar, per record-ar i disc-obrir.

la foto-15